luni, 21 mai 2018

Decernarea diplomei de excelenta dnei arh. Ileana Mavrodin




   RUR - Biroul Teritorial al Regiunii de Dezvoltare Vest, împreună cu Direcția Județeană de Cultură Timiș, a organizat vineri 18.05. 2017, ora 11, în Sala Studio, str. Pacha nr.8 Timișoara, un dublu eveniment legat de susținerea programului „2018, ANUL EUROPEAN al PATRIMONIULUI CULTURAL”. 
   În prima parte s-a decernat DIPLOMA de EXCELENȚĂ în domeniul REGENERĂRII URBANE/RURALE prin iniţiative independente, dnei arh. Ileana Mavrodin, pentru activitatea sa de REINTRODUCERE a TEHNOLOGIILOR TRADIȚIONALE utilizînd resursele sustenabile culturale străvechi în construcția/reconstrucția caselor din satele noastre. Acțiunea noastră, recompensează în mod simbolic contribuţia actorilor locali în creşterea competivităţii regiunii noastre prin regenerare rurală. 
   În partea a doua a evenimentului s-a prezentat impactul deosebit pe plan european avut de expoziția „Manifest pentru Patrimoniu – Timișoara Premium Exposed City„ de la Academia di Romania, Roma-Italia, din luna aprilie organizată de Direcția Județeană de Cultură Timiș în parteneriat cu „Expose Architecture”.  


Lect.univ.dr. Sorin Predescu-director Directia Judeteana de Cultura Timis
Prof.dr.arh. Radu Radoslav-reprezentant teritorial RUR
               
           
Arh. Ileana Mavrodin
 


          
Prof.dr.arh. Radu Radoslav inmanand diploma de excelenta dnei arh. Ileana Mavrodin


Decernarea diplomei de excelenta
Arh. Raluca Pescar - Expose Architecture

         Ecouri in presa locala:
         Cultura Timis
         Ziare- Stiri Timisoara
         Pressalert Timisoara









         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu